Hvem kan bo på Skovstien?

På Boligerne på Skovstien kan der bo 18 unge mellem 18 og 25 år, som alle øver sig i at bo i egen bolig og klare sig selv mest muligt på egen hånd og sammen med andre. Boligerne på Skovstien består af tre rækkehuse. Du bor selvfølgelig på eget værelse, men ligesom på et kollegium deler du bad og toilet med én eller to andre unge. Vi har fælleskøkkener, og der er i hvert hus fællesstuer, hvor vi ser tv og hygger sammen. Nogle gange holder vi også fester, eller vi går en tur i skoven, som ligger lige ved siden af.

Hvem bor på Boligerne på Skovstien?
På Boligerne på Skovstien bor unge, der er i gang med at finde ud af hvad deres drømme og muligheder er, og som får hjælp og støtte til at blive så selvhjulpne og selvstændige som muligt.

Hvad skal jeg arbejde med?

Hvordan får jeg gode venner eller beholder dem jeg har?

Hvordan skal jeg bo efter Skovstien?

Det er spørgsmål, som vi hjælper dig med at stille og svare på. Vi støtter dig i at nå dine drømme bedst muligt.

Når du flytter ind på Boligerne på Skovstien, er du mellem 18 og 25 år og har særlige behov for støtte.

Hvem støtter dig?
Der er altid medarbejdere på Boligerne på Skovstien - både om dagen og om aftenen. Der er også en vågen nattevagt. Alle medarbejderne støtter dig i dagligdagen, og du får to kontaktpersoner, som støtter dig i at nå dine mål. De hjælper dig også med at komme til lægen, tandlægen og andre vigtige ting i hverdagen. Når du flytter ind på Skovstien, er det vigtig for os, at vi kommer til at kende dig godt. På den måde hjælper vi dig bedst med det, du vil med dit liv.

Se filmen her, om hvordan der er på Boligerne på Skovstien.