Omgivelserne

De gode rammer i Nødebo giver mange muligheder for udfoldelse.

Boenheder og afdelinger
Husene på Nødebovej 55F (Hus 1-2) rummer 20 store, lyse lejligheder opdelt i to boenheder. De er opført i 2005 af Boligselskabet Nordsjælland, som også ejer dem. Haven, som omkranser husene mod vest, er grøn og frodig og benyttes flittigt til grillarrangementer om sommeren.

Husene på Nødebovej 38 (Hus A-D) ligger smukt med udsigt ud over Esrum Sø. De 39 lejligheder er opdelt i fire mindre boenheder med hver deres fællesarealer og køkken. Fra alle huse og lejligheder er der direkte udgang til en privat terrasse. Boligerne er renoveret i 2006 og ejes af Lejerbo.

Lejlighederne
Alle lejlighederne er på omkring 40 kvadratmeter og indeholder en stue, et soveværelse og et toilet med bad. I forbindelse med stuen er der en lille køkkenniche.

Lejlighederne på Nødebovej 55F består af et soverum, et badeværelse samt en stue med te-køkken.

Lejlighederne på Nødebovej 38-40 består af stor stue med mulighed for opdeling, i stuen er der te-køkken. Til alle lejligheder hører en lille have eller fransk altan.

Fælles opholdsstuer
Alle boenheder rummer gode fællesarealer med plads til at beboerne kan se tv, spise, lave mad eller deltage i madlavningen, og hvad de ellers har lyst til. På Nødebovej 38 er der desuden adgang fra fællesarealerne til en stor, fælles terrasse. På Nødebovej 55F har vi en stor fælles altan på 1. sal, og to fælles terrasser i den store have.

Haverne
Både på Nødebovej 38 og 55F er der store haver, hvor beboerne kan grille, gå ture eller slappe af.

Der kører bus en gang i timen i dagtimerne til Hillerød Station. Netto ligger inden for gå-afstand i Nødebo.

Siden blev senest opdateret d. 03-01-18