Spring menu over

Hverdagen på Boligerne på Skovstien

Når du bor på Boligerne på Skovstien, er der meget at lære i hverdagen. Måske går du på STU på CSU Egedammen, som ligger lige ved siden af, eller du kører i bus til skole, arbejde og dagtilbud. Når du kommer hjem igen, er der måske nogle praktiske ting, du skal lave; for alle hjælper til på den måde de kan - ligesom i alle andre hjem skal opvasken jo også klares:) Men ellers hygger vi os sammen på Skovstien med grill i haven, eller vi flyder i sofaen og ser fjernsyn. Vi er med i idrætsforeninger, hvor vi dyrker fitness eller spiller håndbold. Andre dage tager nogle af os i klub eller på café og hygger med god musik og kolde sodavand. På vores ugentlige beboermøder er alle med til at bestemme, hvad vi skal spise i ugen der kommer, eller hvor årets sommerferietur skal gå hen.

Vi øver os i at bo så selvstændig som muligt

Vi øver en masse ting i dagligdagen, som det er godt at blive bedre til. Måske kan du lære at vaske dit tøj i en vaskemaskine selv - måske med støtte af Boardmaker eller et andet hjælpemiddel, som du er vant til at bruge. Måske kan du lære at lave mad, som du godt kan lide, og som er sundt, eller du kan lære at dække bord og stille på plads. At finde ud af at tage bussen eller gå turen til arbejdet er også noget, som vi øver sammen med dig. Alt sammen for at du kan blive så selvstændig som muligt – og få den støtte, du har brug for, der hvor du skal bo.

Vi øver fællesskab og at være sig selv

På Skovstien øver vi at være gode kammerater i hverdagen. Vi spiser sammen og hjælper hinanden – vi spiller wii og laver armbøjninger og spiller billedlotteri. Vi er sammen, fordi det er godt at være en del af et fællesskab – men det er også godt at være alene indimellem. Mange af os er vilde med musik, så vi tager enten på Sølundfestival, Ebberød Festival eller kærestefest i Fredensborg. Selvfølgelig tager vi også nogle onsdage af sted til Ølsteds musikcafe for at møde gamle og nye venner.

Logo